Vroom vroom retro forklekjole

Home/Barneklær, Forklekjole/Vroom vroom retro forklekjole

Vroom vroom retro forklekjole

Vroom vroom er en forklekjole i str 3-6 år. Kjolen er sydd i et tomatrødt krepp min gode venninne Irene sov i som lita jente og et flott blomstrete sengetøy fra 70-tallet i rosa, lilla orange og hvitt. Det samme stoffet har jeg brukt til å applikere på den gamle Volvoen (eller ligner det kanskje ikke helt på en Volvo…??). Hjulene er i mørk plomme, det samme er knappene på forsiden.  Knappene på baksiden er vinrøde. Jeg har applikert og sydd stikning og knappehull med hvit tråd.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.

  • Hei Gry. Jeg tester et nytt kommenteringssystem

  • Jeg tror det er mye bedre enn det som følger med WordPress

  • Men det gjenstår å se…

  • Her kommer enda en kommentar

  • Dette ser jo knallbra ut!

  • Bra Lars, du er kjempeflink

  • Jeg kommer jo til og med som Kakle. Du er min drømmemann!