Opp til himmels

Home/Barneklær, Forklekjole/Opp til himmels

Opp til himmels

Denne forklekjolen har en ballong svevende opp mot himmelen applikert på forsiden, den er i størrelse 3-6 år.

Denne har også blitt til av Ninas hyttesengetøy, både det herlige dynetrekket og det tilhørende turkise lakenet som har blitt til himmel… Jeg har applikert med lille tråd og brukt noen lilla knapper fra den flotte knappesamlingen jeg arvet for et par uker siden.

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider.

SOLGT

 • Ann-Mari Solli

  Ønsker å kjøpe denne 🙂

  Mvh Ann-Mari

 • Så hyggelig, en blir glad av den ballongkjolen. Håper en liten frøken kommer til å trives i den. Send meg en mail med adressa di, så sender jeg kjolen i posten på mandag. Legger ved giro i pakken. Jeg tenkte jeg skulle lage trekanttørkler i det mønstrete stoffet som en kan knyte på hodet som et skaut. Om du vil, kan jeg sy et og legge ved for hundre kroner.

  Gry

 • Ann-Mari Solli

  Kunne du laga kjolen i str 1-3 år også? Har 2 jenter på 1 år og 4,5 år. Morsomt å kle dem likt innimellom. Ja, send med et skaut også 🙂

  Ann-Mari